Termeni și condiții

Este recomandat să citiți cu atenție acest document denumit „Termeni și condiții” înainte de începe navigarea pe site-ul bunaziuacopii.ro. În acest document sunt specificați termenii și condițiile legale în vederea utilizării informațiilor de pe site-ul bunaziuacopii.ro. Dacă dvs. continuați să utilizați acest site înseamnă că sunteți de acord cu prevederile acestui document.

Site-ul www.bunaziuacopii.ro a fost creat şi este administrat de Asociația „Bună Ziua, Copii din România”, identificata prin CUI 12586869, având sediul social Bârlad, jud. Vaslui, str. Primăverii, nr. 15, bl. C2, sc. B, ap. 1, e-mail: [email protected]www.bunaziuacopii.ro este un website de prezentare a activității Asociației „Bună Ziua, Copii din România”. Acesta conține informații cu privire la asociație (echipă, date de contact, parteneri, Raport anual), precum și evenimentele, proiectele și alte noutăți cu privire la aceasta. Totodată, utilizatorilor noștri le sunt prezentate și cauzele sociale ale asociației pentru care se pot face donații prin intermediul site-ului. Mai mult avem și o Platformă pentru părinți unde se găsesc informații utile, sub formă de articole, cu posibilitatea de a adresa întrebări colaboratorilor noștri.

Asociația „Bună Ziua, Copii din România”, în calitate de administrator, proprietar și autor al website-ului www.bunaziuacopii.ro, respectă caracterul privat si securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când le furnizați prin intermediul diverselor formulare din cadrul site-ului (formular de înregistrare pe site, formular de contact, formular de voluntariat, formular de donații).

Este strict interzis reproducerea, transferarea, copierea de informații de pe site-ul www.bunaziuacopii.ro fără a cere în prealabil permisiunea scrisă Asociației „Bună Ziua, Copii din România”.

Prin intermediul site-ului www.bunaziuacopii.ro puteți face și donații către o anumită cauză sau către asociație, în general. Când completați formularul de donație veți avea de ales să donați cu ajutorul cardului sau prin PayPal.

Daca ati ales metoda de plată online prin card bancar vi se va deschide un formular securizat unde va trebui să treceți cu date personale cu privire la cardul dvs.

Dacă doriți să alegeți metoda PayPal trebuie să aveți întâi un cont PayPal. Donația se face rapid prin intermediul unui telefon/tabletă/laptop conectat la internet.

Precizăm faptul că Asociația „Bună Ziua, Copii din România” nu retine datele cardurilor si conturilor bancare in cazul donatiilor efectuate pe site-ul nostru www.bunaziuacopii.ro.

Asociația „Bună Ziua, Copii din România” își rezervă dreptul de a face schimbări, actualizări materialelor afișate pe site-ul www.bunaziuacopii.ro, de aceea este posibil ca și pagina aceasta de Termeni și condiții să sufere modificări. În consecință, pentru a fi la curent tot timpul vă invităm să reveniți periodic la această pagină.

Vă invităm să citiți și Politica de confidențialitate și Politica de Cookies.