Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Spanish ES

Campania 20%

Acasa

Campania 20%

Campania 20%

Iată cât de simplu și tu poți ajuta societatea în care trăiești!

Până pe data de 31 Decembrie companiile pot redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație neguvernamentală.

Compania îşi calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit, în limita a 5 la mie din cifra de afaceri, apoi încheie un contract de sponsorizare cu ONG-ul susținut, cheltuielile fiind deductibile.

Sponsorizarea a 20% din impozitul pe profit este o facilitate fiscală existentă în codul fiscal încă din anul 2004, dar care nu este suficient cunoscută.

 

De ce să redirecționezi 20% din impozitul pe profit?

  • Acordarea acestei sponsorizări nu presupune un cost suplimentar pentru firmă;
  • Poți alege să susții o cauză socială dintr-o sumă de bani care, altfel, ar ajunge la stat;
  • Suma pe care o redirecționezi poate schimba destinul unor copii;
  • Este o modalitate de promovare gratuită care poate duce la creșterea vizibilității companiei prin intermediul cauzei susținute.

 

Pași de urmat pentru redirecționarea a 20% din impozit pe profit

1. Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit al companiei dumneavoastră, în limita a 5 la mie din cifra de afaceri

2. Descărcați și completați Contractul de Sponsorizare în 2 exemplare și trimiteți-l la adresa noastră: Asociația „Bună Ziua, Copii din România” B-dul Epureanu nr. 19, Bârlad, 731071, jud. Vaslui, România.

3. Efectuați plata prin transfer bancar. 3. Efectuați plata prin transfer bancar. 3. Efectuați plata prin transfer bancar. 3. Efectuați plata prin transfer bancar. 3. Efectuați plata prin transfer bancar. 3. Efectuați plata prin transfer bancar.