Ziua Magică a Poveștilor – Coroiești

În data de 15 octombrie a fost o zi magică la Coroiești, o zi în care peste 80 de copii din cadrul Școlii George C. Dragu au ascultat povești cu tâlc de la personalități importante din comunitatea lor: dna. Lungu Gabriela, asistent social, dna. Patriche Maria, învățătoare, dna. Gîlea Lenuta, asistent social, dna. inginer Zanet Rodica si dna. bibliotecară Bîclea Georgiana. De asemenea, copiii au avut ocazia să spună ce învățături au extras din poveștile expuse.

Rolul acestei `Zile Magice a Poveștilor` din cadrul proiectului Creștem Împreună Citind, Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui, a fost de a sublinia importanța lecturii și a împărtășirii poveștilor în dezvoltarea vocabularului, în înțelegerea de lucruri noi făcând conexiuni cu informații din trecut sau în deschiderea de noi uși precum descoperirea de pasiuni.

Și ca să nu uite de această zi noi le-am dăruit câte o carte și un semn de carte care să le amintească că trebuie să citească și că este o mare binecuvântare că ei pot avea acces la cuvântul scris.

Vrem să mulțumim tuturor instituțiilor implicate în organizarea acestui eveniment: Școala George C. Dragu Coroiești, Primăria comunei Coroiești, Serviciului Public de Asistență Socială Coroiești și Primăriei din Coroiești.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 7 =