Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, 2 aprilie 2022

Pentru a marca Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, 2 aprilie 2022, Centrul Căsuța cu Jocuri pentru Copii cu Autism din cadrul Asociației Bună Ziua Copii din România a desfășurat în această săptămână mai multe evenimente:

 

  1. Biblioteca Vie, 29 martie 2022. 9 cărți au intrat în dialog cu cititorii și au avut ocazia să vorbească despre provocările întâmpinate de copiii cu autism, familiile lor și oamenii din spatele programelor terapeutice.

 

  1. Cafeneaua părinților, 30 martie 2022. Cu această ocazie părinții au putut să aibă un moment de respiro, în care au putut împărtăși cu alți părinți experiențele și provocările prin care trec zi de zi. Copiii au fost supravegheați de către voluntarii organizației.

 

  1. Ziua Porților Deschise, 31 martie – 1 aprilie 2022. Căsuța cu Jocuri pentru Copii cu Autism și-a deschis larg porțile pentru toți cei interesați să cunoască mai multe informații despre autism, unde și cum ne desfușărăm activitatea, ce metode de recuperare aplicăm, și care sunt provocările cu care ne confruntăm.

 

Mulțumim sponsorilor!

 

FLORĂRIILE TRANDAFIRUL

 

RULEMA CAKE

 

FII ȘI TU PARTE DIN POVESTEA

BUNĂ ZIUA COPII DIN ROMÂNIA!

 

Donează în contul organizației:

RO86RNCB0260003086910001

Banca Comercială Română

Cod fiscal: 12586869

Titular: Asociația Bună Ziua Copii din România

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =