ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CONȘTIENTIZĂRII AUTISMULUI – 2 Aprilie

Asociația ”Bună Ziua, Copii din România” și Fundația  Cristi’s Outreach România au organizat cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului un marş de conştientizare și sensibilizare pe problematica  autismului, sub motto-ul „De unii singuri putem face atât de puțin,  împreună putem înfăptui atât de mult” (Hellen Keller).

La ora 11:00 ne-am întâlnit în fața Primăriei Municipiului Bârlad, de unde am pornit către Grădina Publică, unde a avut loc un program artistic susținut de corul ”Voces Moldavie”, profesor coordonator Ignat Mihaela,  trupa de dans ”New style”, profesor coordonator Artene Nicoleta și zumba, profesor coordonator Hurdubai Alice.

Mulțumim tuturor elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Național ” Gheorghe Roșca Codreanu”, Liceul Pedagogic ”Ioan Popescu”, Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu, Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 ”Clopoțel”, Școlile Gimnaziale ”Manolache Costache Epureanu”, George Tutoveanu”, ”Episcop Iacov Antonovici” și ”N.N. Tonitza” pentru participare, precum și partenerilor tradiționali ai celor două organizații- Primăria municipiului Bârlad, DGASPC Vaslui, Rotary Club Bârlad, Alona Restaurant, Elitte Gym by Alice și Media TV. Mulțumim mult și voluntarilor „Bună Ziua, Copii din România” care sunt întotdeauna gata să ofere din timpul lor pentru cauzele pentru care milităm.

Autismul nu se termina niciodată. Copiii cu autism trebuie să facă față acestei tulburări în fiecare zi, nu numai pe 2 aprilie. Părinții lor la fel! În fiecare zi din an, copiii cu autism și părinții lor se luptă cu prejudecățile, cu crizele copiilor sau cele apărute în cadrul familiei.

Misiunea noastră este sa ajutăm un număr cât mai mare de copii și într-o măsura cât mai mare !

În zile precum cea de astăzi, suportul dvs. este foarte important și vă mulțumim tuturor celor care ați înțeles motivul evenimentului nostru și ați ales să ne fiți alături.

Puteți susține copiii cu autism și familiile lor în fiecare zi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =