Ziua Familiei – 14 mai 2022

Ziua Familiei este evenimentul anual prin care organizația noastră promovează valorile familiei si subliniază importantei vieții de familie pentru oameni și comunitate.
Anul acesta evenimentul a fost prilej de sărbătoare pentru 15 familii în care au participat români și ucraneni deopotrivă. Familiile au participat la o vânătoare de comori, desfășurată în Parcul Mihai Eminescu, lucrând în echipă și bucurându-se de timp frumos împreună. Ediția din acest an a fost bilingvă, traducerea fiind asigurată de doamna prof. Mioara Romanescu și voluntarele Valentina și Tania.
Mesajul nostru nu a subliniat doar rolul şi importanţa familiei în dezvoltarea armonioasă a copiilor, dar acum mai mult ca niciodată am trăit bucuria de a fi împreună, de a ne avea unii pe alţii – părinţi şi copii, români și ucraineni. Pentru câteva ore familiile din Ucraina și-au putut lua gândurile de la războiul de acasă, au redescoperit bucuria de a petrece un timp frumos alături de copiii lor, au cunoscut oameni noi, au putut simți ospitalitatea românilor și că există un mâine pentru ei.
Mulțumim tuturor participanților și voluntarilor pentru spriinul acordat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =