UiPath lansează UiPath Foundation pentru a oferi copiilor defavorizați acces la educație și competențe digitale

 

Bucuroși și onorați de parteneriatul strategic cu UiPath Foundation. Împreună continuăm să înfăptuim Binele.

UiPath lansează UiPath Foundation pentru a oferi copiilor defavorizați acces la educație și competențe digitale

 

 

UiPath Foundation pornește o inițiativă globală de creștere a potențialului extraordinar al copiilor și al tinerilor adulți din comunitățile dezavantajate

 

București – 18 iunie, 2019 – UiPath, compania lider de Robotic Process Automation (RPA) enterprise software, furnizor al primei academii de RPA din lume, o platformă online de învățare gratuită, a anunțat astăzi lansarea oficială a UiPath Foundation. Înființată în ianuarie 2019, UiPath Foundation și-a asumat misiunea de a susține viitorul copiilor și al comunităților lor, oferindu-le celor din zonele defavorizate suport material și acces la educația tehnologică necesară în secolul al 21-lea.

 

Prin tehnologia sa inovatoare, UiPath modelează într-un mod activ viitorul muncii și al educației. Peste 3.700 de companii și organizații din întreaga lume au beneficiat deja de avantajele automatizării, iar 400.000 de persoane din 200 de țări au fost instruite de UiPath pentru a ocupa noi poziții create de avansarea rapidă a tehnologiei RPA.

 

Evaluând impactul automatizării în toate sectoarele societății noastre, echipa UiPath se raportează în mod responsabil la categoriile vulnerabile. Între acestea, copiii afectați de sărăcie se confruntă cu lipsa cunoștințelor necesare pentru a avea succes în noua societate digitală.

 

UiPath Foundation își propune să ofere oportunități egale prin soluții educaționale dezvoltate în parteneriate cu ONG-uri, oferind copiilor competențe și instrumente pentru a-și atinge întregul potențial. Începând cu copii din România și India, fundația își va mări treptat acoperirea geografică pentru a oferi sprijin comunităților vulnerabile din întreaga lume.

 

Până la sfârșitul acestui an, familii defavorizate din județele Ilfov, Cluj, Galați și Vaslui vor primi pachete complete de sprijin, menite să faciliteze accesul copiilor la educație. Acestea vor include burse de studii, materiale educaționale, servicii medicale, îmbrăcăminte și alimente.

 

Până în 2025, prin programele sale, UiPath Foundation își propune să influențeze pozitiv viața a 500.000 de copii din întreaga lume.
Ghidată de un angajament puternic față de valori precum modestia, egalitatea de respect, curiozitatea intelectuală și responsabilitatea față de societate, programele de bază ale UiPath Foundation sunt construite pe patru piloni principali:

 

● Programul Future Acceleration – care presupune identificarea copiilor și a adolescenților din comunitățile care se confruntă cu sărăcia și excluziunea în România și India (cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani); activând potențialul lor printr-un sistem de sprijin complet și pe termen lung, care să abordeze problema provocată de sărăcia în rândul copiilor;

● Early Education Forward – centrat pe crearea de rețele de sprijin în beneficiul copiilor expuși riscului de a se confrunta cu un decalaj educațional semnificativ din cauza lipsei accesului la educație de înaltă calitate la o vârstă fragedă;

● Sporirea potențialului profesorilor – dezvoltarea capacității educatorilor de a crea o experiență educațională care să descopere potențialul copiilor și adolescenților care se luptă cu sărăcia;

● Generarea unui impact pe termen lung – crearea unei platforme de colaborare cu impact global major care să permită accesul partenerilor UiPath și altor organizații nonguvernamentale care doresc să se angajeze în misiunea globală a fundației cu scopul de a sprijini copiii și tinerii cu potențial.

 

Raluca Negulescu-Balaci, Director Executiv al UiPath Foundation, a comentat: „Credem cu tărie că educația reprezintă calea prin care sărăcia poate fi depășită; prin urmare, am conceput un sistem de sprijin complet, luând în calcul nevoile complexe cu care se confruntă copiii din familii sărace în călătoria lor către un viitor mai bun. Abordarea noastră centrată pe copil este creată ținând cont de întregul ecosistem – familie, școală, comunitate – și ne ghidăm în acest proces după o abordare bazată pe colaborare. De asemenea, ne propunem să oferim echipamente unde este necesar și să folosim tehnologia ca mijloc de acces la o educație de calitate.”

 

„Puține lucruri oferă mai multe satisfacții decât acela de a vedea pe cineva care își atinge întregul potențial,” a spus Daniel Dines, Co-fondator și CEO al UiPath. “De aceea, faptul de a împărți ceea ce am obținut cu alții este unul dintre scopurile noastre principale. Cu ajutorul
fiecărui angajat UiPath, a partenerilor actuali și a celor care ni se vor alătura în viitor, prin UiPath Foundation vom ajunge la acei copii care au cea mai mare nevoie de sprijin și de acces rapid la educație,” a adăugat Dines.

 

În România, UiPath Foundation beneficiază de sprijinul următorilor parteneri strategici: Asociația “Teach for Romania”, Policy Center for Roma and Minorities, Asociația “Bună ziua, copii din România!”, Fundația “Inimă de Copil” și Asociația OvidiuRo.

 

Despre UiPath Foundation
UiPath Foundation este o organizație non-guvernamentală, nonprofit, apolitică și fără orientare religioasă, care urmărește să susțină copiii defavorizați să-și atingă potențialul și să se dezvolte alături de comunitățile lor prin accesul egal la educație și prin dezvoltarea competențelor
secolului al 21-lea. UiPath Foundation a fost fondată de UiPath și acționează ca o organizație independentă.

Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul UiPath Foundation.

 

Despre UiPath
UiPath, liderul erei “Automation First,” promovează conceptul ‘un robot pentru fiecare persoană,’ oferind pregătire și colaborare gratuite și facilitând învățarea de noi abilitați de către roboți prin intermediul inteligenței artificiale și a tehnologiei machine learning. Misiunea companiei este să faciliteze accesul la aptitudini specifice erei digitale pentru mai mult de un milion de oameni prin intermediul UiPath Academic Alliance. Platforma de enterprise Robotic Process Automation (RPA) a companiei a automatizat deja milioane de procese
repetitive pentru companii și organizații guvernamentale din toată lumea, îmbunătățind productivitatea, experiența clienților și satisfacția la locul de muncă a angajaților. Recent numită de către Comparably drept al 6-lea cel mai fericit loc de muncă și ocupând locul 11 în topul celor 50 de companii mari cu cea mai buna cultură organizațională, UiPath este una dintre companiile de AI enterprise software cu cea mai mare valoare și cea mai rapidă creștere din lume.

 

Persoane de contact:
UiPath
Georgeta Gheorghe
+40 738 772 538
[email protected]

 

UiPath Foundation
Codruța Iovănaș
+40 722 598 468
[email protected]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − twelve =