Târgul Serviciilor Sociale din Bârlad

Primăria Municipiului Bârlad și Consiliul Local Municipal Bârlad, prin Direcția de Asistență Socială, organizează, în zilele de 21 și 22 septembrie 2019, „Târgul Serviciilor Sociale din Bârlad”.

Acțiunea are ca scop prezentarea tuturor serviciilor sociale care se adresează persoanelor cu diferite nevoi, motiv pentru care, la acțiune vor participa și mai multe ONG-uri locale, precum și specialiști ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Practic, de la ora 10.00, în zilele de sâmbătă și duminică, pe Esplanada Centrului Civic, fiecare prestator de servicii sociale își va amenaja un stand cu materiale informative și produse proprii, realizate de beneficiarii deja luați în evidență. Începând cu ora 17.00, în ambele zile, organizatorii au pregătit și programe artistice, susținute de membrii ONG-urilor participante și artiști locali.

Toate persoanele care doresc să afle mai multe despre serviciile sociale prestate în municipiu, precum și eventualii beneficiari sunt bineveniți la activitate.

Update 23.09.2019

Asociația „Bună Ziua, Copii din România” a participat alături de alte ONG-uri și instituții publice în cele două zile ale „Târgul Serviciilor Sociale din Bârlad”. Acolo, pe lângă de vânzarea de produse, am avut ocazia să interacționăm cu diverse persoane din comunitate și să le povestim despre misiunea noastră și serviciile noastre. Ieșirea în comunitate și faptul că multe persoane au fost încântate de ceea ce facem ne motivează să mergem mai departe și să continuăm să înfăptuim binele.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − one =