Masa rotundă pe tema incluziunii copiilor cu cerințe educaționale

Bârlad, Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu”, 9 Decembrie 2022, ora 10:00

 

Asociația „Bună Ziua, Copii din România” a organizat vineri, 9 decembrie, orele 10.00, la Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu” masa rotundă pe tema incluziunii copiilor cu cerințe educaționale speciale în sistemul de învățământ, întâlnire planificată pentru consolidarea relației părinți/aparținători – cadre didactice. Această activitate face parte din cadrul proiectului „Toți copiii sunt copii”, PROIECT REALIZAT CU SPRIJINUL PRIMĂRIEI ȘI CONSILIULUI LOCAL BÂRLAD.

Evenimentul a fost un bun prilej de diseminare a rezultatelor proiectului și a concluziilor legate de experiențele trăite de echipă, voluntari și beneficiarii proiectului.

Totodată, masa rotundă a oferit un cadru pentru prezentări ale cadrelor didactice sau consilieri școlari precum și dezbateri și discuții în care invitații au avut ocazia să împărtășească experiențe, provocări în creșterea copiilor cu CES, lucrul sau interacțiunea cu aceștia, nevoi și lecții învățate. Pe lângă reprezentanții Asociației „Bună Ziua, Copii din România” la eveniment au mai participat doamna Daniela Laic, director Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vaslui, doamna viceprimar Ana Maria Vintilă, cadre didactice, consilieri școlari, specialiști în domeniul social și educațional părinți de copii cu CES, și voluntari din proiect.

Participanții au primit la final o broșură realizată în cadrul proiectului cu sprijinul doamnei Daniela Laic, material ce se vrea a fi un reper metodologic pentru cei ce sunt implicați sau doresc să se implice în educarea copiilor cu dizabilități.

Mulțumim tuturor pentru participare și mulțumim Bibliotecii Municipale „Stroe S. Belloescu” pentru găzduire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 2 =