LUCA

Luca are 5 ani și 4 luni și frecventează programul de recuperare oferit de Căsuța cu Jocuri pentru copii cu autism din februarie 2019. La început era neverbal, avea tulburări de comportament și era opozant la orice activitate pe care trebuia să o facă, plângea în mod excesiv se arunca pe jos și arunca obiectele, nu stabilea și nu menținea contactul vizual și avea multe fixații.

 

În prezent, Luca este verbal, repetă după terapeut propoziții și și-a însușit un vocabular amplu. Învață să folosească limbajul în sensul comunicării și astfel răspunde la întrebări, răspunde la salut și a început să vorbească la persoana I. Tulburările de comportament s-au diminuat și răspunde adecvat la sarcini. Mai are momente când țipă, dar prin constanța și creativitate reușim să le depășim.

 

Deși drumul a fost greu, Luca a reușit să învingă obstacolele cele mai dificile și să se integreze la grădiniță fără însoțitor. Și suntem încrezători că împreună cu familia, dar și cu sprijinul tău vom putea să îi oferim lui Luca șansa la o viață independentă.

 

Donează cu cardul prin PayPal! 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =