„Cutia cu Zâmbete” – a doua editie dusă la bun sfârșit

Duminică,17.12.2017 a fost o zi mare pentru toți cei implicați în proiectul „Cutia cu Zâmbete”: membrii Asociației “Un Nou Început în Viata” în parteneriat cu Școlile Municipiului Bârlad, Asociația “Buna ziua, copii din Romania”, Biblioteca Municipală “Stroe Belloescu” Bârlad, Fundația “Podul Dragostei”, Fundația “Sprijin fără frontiere” Tulcea și Primăria Municipiului Bârlad, dar mai ales pentru beneficiari – peste 120 de familii nevoiașe.

 

 “Suntem fericiți că am dus încă o misiune comună la bun sfâșit, iar zâmbetele de pe fețele copiilor ne-au umplut inimile de bucurie!”

Înainte de Crăciun, oamenii cu suflet mare din Bârlad au pregătitc cu grijă câte un pachet cu daruri pentru copiii sărmani și le-au adus la unul din punctele noastre de colectare.

În acest an, în afară de sediile asociațiilor implicate ni s-a alăturat și Cinematograful Victoria Bârlad și Centrul de Informare Turistică Bârlad și astfel le-a fost mai ușor celor care au vrut să doneze, având aproape de casă un punct de colectare.

Donațiile primite au fost sortate și împărțite în mod echitabil la cele peste 120 de familii nevoiașe din comună Gherghesti.

Această treabă, nu tocmai ușoară, a fost făcută de voluntarii inimoși ai asociațiilor partenere, la care s-au alăturat și cei din Clubul Off Road Bârlad. Voluntarii și-au sacrificat timpul lor liber pentru a duce la bun sfârșit misiunea. Ei au ajutat atât la sortat cât și la împărțit!

Odată pregătite donațiile am vorbit cu asistentul social de la Gherghești care ne-a prezentat familiile și le-am dat la fiecare casă. Pentru a ajunge în sate cât mai greu accesibile, ne-am asociat cu Clubul Off Road, club care a contribuit nu doar cu transportul ci și cu alimente, haine, bani

Camionul încărcat de cutii cu zâmbete a mers în satele Draxeni, Rugării și Chetrosu.

Moșul va fi bun cu copiii din satele isolate și în anii ce vin, pentru că nu vrem să ne oprim aici. . Vom continua să aducem zâmbete pe fețele multor copii și oameni sărmani și sperăm ca, <<Cutia cu Zâmbete>> să fie mereu plină cu ajutorul oamenilor din comunitatea noastră.

 

 Impreună putem face lumea în care trăim un loc mai bun!  

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × two =