”CĂSUȚA CU JOCURI PENTRU COPII CU AUTISM – Servicii terapeutice de recuperare în contextul epidemiei cu COVID-19”

”CĂSUȚA CU JOCURI PENTRU COPII CU AUTISM –

Servicii terapeutice de recuperare în contextul epidemiei cu COVID-19”

Asociaţia Bună Ziua Copii din România implementează proiectul ”CĂSUȚA CU JOCURI PENTRU COPII CU AUTISM – Servicii terapeutice de recuperare în contextul epidemiei cu COVID-19”, finanţat de Consiliul Județean Vaslui, prin Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes local pentru anul 2020, domeniul social, în perioada iulie – noiembrie 2020.

 

Valoarea  totală a proiectului este de 39.470 lei.

 

Valoarea finanţării acordate de finanţator este de 20.000 lei.

 

Valoarea contribuţiei Asociație ”Bună Ziua Copii din România” este 19.470 lei.

 

Obiectivul general al proiectului: Dezvoltarea serviciilor terapeutice pentru 20  copii cu autism și familiile acestora care frecventează programele de recuperare ale Asociației,, Bunǎ ziua, copii din Romȃnia’’ cu vârste cuprinse între 3-11 ani, ȋn vederea echipării cu deprinderi, abilități și comportamente care să-i ajute în dezvoltarea autonomiei personale și  integrarea în familie,  grădiniță/ școală, comunitate.

 

Activităţile principale ale proiectului ”CĂSUȚA CU JOCURI PENTRU COPII CU AUTISM” vor cuprinde terapii individuale online și față în față cu terapeutul, terapie de grup (”Ziua Jocului”) și organizarea grupului de suport pentru părinți. Autismul înseamnă dependență de un adult, iar terapia este vitală și singura șansă pentru o viață autonomă, îi ajută să se înțeleagă lumea exterioară, îi învață să iubească, să se joace și să comunice.

 

Pentru detalii suplimentare, persoană de contact: Alina Ciortescu, manager proiect,  telefon 0787438786, e-mail: [email protected]

 

Proiect co-finanţat de  Consiliul Judeţean Vaslui

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × five =