Campanie de strângere de fonduri din vânzarea cărții „Mamă, tată, creșteți-mă în Iubire!”, autoare Nicoleta Horduna

În perioada 5 decembrie – 20 decembrie 2018 Asociația „Bună Ziua, Copii din România” a derulat campania de strângere de fonduri din vânzarea cărții „Mamă, tată, creșteți-mă în Iubire!” a colegei noastre Nicoleta Horduna, având ca scop ajutorarea unei familii cu 7 copii cu posibilități financiare reduse (Radu-11 ani, Roberta-10 ani, Andrei-8 ani, Alexia-4 ani, Florina-3 ani, Iasmina-2 ani și Miruna- de 2 luni).

În urma campaniei a rezultat suma de 905 lei. Din discuțiile cu părinții am aflat că cei 7 copii ar avea nevoie cel mai mult de geci de iarnă așa că pe 7 ianuarie 2019 am fost împreună cu mama și 6 dintre copii (cea mică a rămas cu tata acasă) la cumpărături. Copiii, timizi la început, și-au ales în cele din urmă, gecuța care le-a plăcut și li s-a potrivit cel mai bine („eu vleau loz”, „eu o vreau pe aia cu blăniță”, „uite asta îmi place mie cel mai mult”). Când am terminat cumpărăturile se apropia ora amiezii așa că ne-am gândit să luăm prânzul împreună cu ei și toți într-un cor au zis că vor să mănânce pizza. Nici nu ne-am dat seama când a trecut timpul la masă pentru că Alexia (4 ani) ne-a spus tot felul de povești și ne-a făcut să zâmbim continuu. Ne-am bucurat să vedem la masă grija pe care o aveau cei mai mari pentru cei mici și bunul simț cu care au fost crescuți și mai mult decât atât dragostea pe care o au pentru părinți (Alexia zicea spre sfârșit că ar fi timpul să plece acasă pentru că sigur tatălui le este dor de ei). Banii care au rămas după ce am făcut toate cumpărăturile i-am dăruit familiei pentru a-și cumpăra lemne pentru iarnă.

Pentru aceste momente frumoase pe care le-am petrecut alături de această familie vrem să mulțumim în primul rând Nicoletei Horduna care ne-a pus la dispoziție cărțile ei, dar în același timp vrem să mulțumim tuturor celor care au cumpărat cartea. Împreună am reușit să aducem un strop de fericire în această familie și am arătat că puținul nostru poate face mult dacă ne unim forțele.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =