Asociatia „Buna ziua, copii din Romania” participa la Gala Societatii Civile cu doua proiecte

 

Asociatia „Buna ziua, copii din Romania” participa la Gala Societatii Civile, cu doua proiecte. Aceasta gala promoveaza si premiaza activitatea sectorului asociativ din Romania.

Cele doua proiecte sunt:
1.”Mai aproape de copii si parinti, mai bine pentru ei-Servicii ambulatorii de suport si consiliere”

Proiectul si-a propus sa sprijine 3 comunitati rurale pentru ameliorarea problemelor sociale cu care se confrunta copiii vulnerabili si familiile acestora si sa contribuie la diminuarea disparitatilor rural-urban in accesarea serviciilor.

Obiectivele au fost: crearea unui serviciu ambulatoriu de suport si consiliere pentru 125 de copii si familii in situatii de risc din mediul rural, implementarea programului de educatie si inteventie timpurie Gradinita Mobila de Vara; consiliere si educatie parentala; crearea retelelelor de suport în comunitate pentru copil si familie.

https://www.galasocietatiicivile.ro/participants_project_2017.php?id=39&section_id=9

2.”Impreuna cu ei, in comunitate”

Proiectul a avut scopul de a crea oportunitati de dezv. de abilitati si comportamente si exersarea acestora sub indrumare pentru facilitarea tranzitiei catre viata in comunitate si integrare a 8 persoane cu dizabilitati intelectuale.
Obiectivele vizate au fost:
-dezvoltarea serviciilor sociale de incluziune sociala a pers. cu dizabilitati intelectuale din locuinta protejata din com.Gagesti, dar si din familii,prin extinderea Fermei sociale-componenta comunitara.
-cresterea gradului de constientizare cu privire la problematica dizabilitătii intelectuale și a vizibilitatii lor in comunitate.

https://www.galasocietatiicivile.ro/participants_project_2017.php?id=67§ion_id=10

In luna iunie vom afla daca sunt si castigatoare.

E o bucurie si o confirmare ca asociatia noastra isi implineste misiunea prin tot ceea ce isi propune si face.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − three =