Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Spanish ES

Conferinta de presa „Educatie pentru schimbare”

Astăzi, 27 noiembrie 2017, a avut loc Conferința de presă organizată de Asociația ”Bună Ziua, Copii din România”, cu prilejul închiderii proiectului ”Educație pentru schimbare”, co-finanțat de Consiliul Județean Vaslui și implementat în perioada iulie-noiembrie 2017. Parteneri în acest proiect pe lângă Consiliul Județean Vaslui au fost 5 școli gimnaziale: Școala nr. 3, ”Petru Rareș”, Școala nr.5, ”Principesa Elena Bibescu”, Școala nr. 6, ”V.I.Popa”, Școala nr. 9, ”Manolache Costache Epureanu”, Școala nr. 10, ”Stroe S. Belloescu”, precum și Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” și două instituții de cultură Muzeul ”Vasile Pârvan” și Planetariul din cadrul muzeului.
Acest eveniment a constituit un moment de bilanț al proiectului dar și un prilej de a avea din nou alături reprezentanți ai beneficiarilor, partenerilor, colaboratorilor, voluntari și colegi cu care am împărtășit experiențele acumulate și ne-am bucurat de realizările proiectului și de oportunitatea oferită prin intermediul acestuia de a construi împreună ceea ce de unii singuri ar fi mai anevoios: o lume mai bună, o comunitate mai implicată și mai atentă la problemele pe care copiii proveniți din familii aflate în situație de risc și familiile acestora le întâmpină atât în ceea ce privește accesul la educație cât și în viața de zi cu zi.
Mulțumim participanților pentru că au onorat invitația noastră și pentru contribuția adusă în timpul discuțiilor, mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor și, mai ales, finanțatorului acestui proiect, Consiliul Județean Vaslui pentru creditul acordat!

Fotografia postată de Buna ziua, copii din Romania.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *